Tehnički pregled i registracija poljoprivrednih i građevinskih mašina u Beogradu

Vaše je samo da se pojavite,ostalo je naša briga.

Poljoprivredne i Gradjevinske Mašine

Kako bi uradili tehnički pregled i registrovali Vašu gradjevinsu ili poljoprivrednu mašinu potreban Vam je neko ko ispunjava uslove za gore nevedeno. Naš tehnički pregled je jedan od retkih u Beogradu koji u svom vlasništvu ima poligon na kome obavlja tu uslugu kako za ATV I UTV vozila tako i za sve tipove radnih i gradjevinskih mašina,auto dizalica,traktora i svih ostalih poljoprivrednih mašina koji podležu tehničkom pregledu i registraciji.

Pri tehničkom pregledu svih vrsta vozila, uključujući i tehnički pregled poljoprivrednih i građevinskih mašina, bitno je ispoštovati sve stavke iz Pravilnika o tehničkom pregledu vozila.

Tehnički pregledi svih vozila, uključujući i poljoprivredne i građevinske mašine, mogu biti:

  • Redovni,
  • Vanredni,
  • Kontrolni.

Bez obzira na to da li je vreme za redovni, vandredni ili kontrolni tehnički pregled Vaše poljoprivredne, odnosno građevinske mašine, svaki tehnički pregled podrazumeva, pre svega, identifikaciju vozila, potom, utvrđivanje tehničkih karakteristika vozila i kontrolu svih uređaja i opreme na vozilu, zatim utvrđivanje ispunjenosti propisanih uslova i tehničkih normativa za učešće u saobraćaju na putu i na kraju, unos i overu podataka u propisane evidencije zajedno sa sačinjavanjem i overom propisanih dokumenata.

Vrlo je moguće da svakom prosečnom vlasniku poljoprivredne ili građevinske mašine, odnosno, svakoj osobi koja zapravo nije u “materiji”, gore navedene stavke zvuče zastrašujuće, ili, u najmanju ruku “nejasno”.

Baš zato je bitno da kada u nešto niste sigurni, kontaktirate pomoć. U ovom slučaju, naš tehnički pregled, koji ima dosta iskustva i sa pregledom poljoprivrednih i građevinskih mašina, kao i sa registracijom istih, može biti od pomoći.

Verovatno ćete se složiti da je znatno lakše da, umesto višesatnog iščitavanja Pravilnika za obavljanje tehničkog pregleda Vaše poljoprivredne ili građevinske mašine, kontaktirate jednog od agenta našeg tehničkog pregleda koji će Vas detaljno uputiti u proceduru.

Slična situacija može se ponoviti ukoliko postoji potreba za registrovanjem Vašeg vozila, odnosno Vaše poljoprivredne ili građevinske mašine.

Dakle, ukoliko postoji potreba za Potvrdom o registraciji vašeg vozila (bez obzira da li je u pitanju poljoprivredna ili građevinska mašina) ili pak potreba za Potvrdom o tehničkoj ispravnosti vozila, u našem tehničkom pregledu možete obaviti sve procedure koje će Vam te potvrde u konačnici i obezbediti.

Cena registracije poljoprivrednih i građevinskih mašina je nešto što najviše interesuje vlasnike istih u celom ovom procesu. Međutim, odgovor na ovo pitanje nije jednostavan, budući da cena registracije varira od više faktora, a tip vozila je samo jedan od njih. Najkraće rečeno, ono što je vlasnik određene poljoprivredne ili građevinske mašine u obavezi da “finansijski pokrije” tokom procesa registracije, kako bi na kraju dobio potvrdu o istoj, jesu takse koje su propisane od strane Republike Srbije. Troškovi koji je zajednički za registraciju svih poljoprivrednih i građevinskih mašina jesu plaćanje :

  • Cena tehničkog pregleda

  • Takse propisane zakonom Republike Srbije

  • Obavezna polisa Auto Osiguranja

Navedene takse važe i za mašine koje se kreću isključivo po obradivim površinama i za one koje imaju tendenciju uključivanja u saobraćaj. Drugi tip mašina potpada pod obavezu plaćanja još jedne dodatne takse.

Ukoliko se pitate gde u Beogradu možete obaviti kompletan tehnički pregled kao i registraciju, bez obzira na to da li posedujete poljoprivrednu ili građevinsku mašinu, za tu svrhu preporučujemo usluge našeg tehničkog pregleda “Inter Luta”. Ukoliko imate nekih nedoumica oko bilo kog od postupaka, savetujemo da kontakirate naš servis gde će Vas naši agenti upititi u sve detalje. Takođe, u razgovoru sa našim agentima možete dobiti i sve dodatne informacije vezane za cenu određene usluge za koju se interesujete.

"Posle kratke intervencije servisa Inter luta moja auto-prikolica je registrovana u roku od 10 minuta"

"Prosto neverujem koliko je brzo i glatko prosao moj tehnicki pregled i registracija kamiona"

"Nikad brže i lakše nisam završio tehnicki pregled Autobusa. Od sad sve registracije vozila obavljam samo u Inter Luta tehničkom pregledu"

Pricing & Plans

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium.

Book Appointment

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium.

Contact Us

Call us

(255) 352-6258