Tehnički pregled i registracija kvadova motora i auto prikolica u Beogradu

Facebook
Twitter
LinkedIn

Tehnički pregled i registracija kvadova motora i auto prikolica u Beogradu

Trotočkaši su relativno nova vozila na našem tržištu tako da ostali tehnički pregledi nisu spremni za njih dok mi gledamo u budućnost i osluškujemo potrebe tržišta pa ćemo ih za Vas registrovati za samo dvadesetak minuta

Quad, Motor, Traktor

Ukoliko ste vlasnik kvadova (teškog i lakog četvorocikla ili traktora), verovatno znate da je pre korišćenja, neophodno da obavite tehnički pregled i registraciju Vašeg vozila. Kao i svaki proces registracije vozila, i proces registracije kvadova motora započinje tehničkim pregledom koji za cilj ima utvrđivanje ispravnosti vozila. Dakle, neophodno je utvrditi tehničku ispravnost različitih delova Vašeg vozila poput ispravnosti kočnica, svetala, migavaca i slično.

Da biste registrovali Kvad, Motor ili TraKtor neophodno je pribaviti sledeću dokumentaciju:

 • Dokaz o izvršenom tehničkom pregledu (što možete obezbediti na našem tehničkom pregledu “Inter Luta”),

 • Dokaz o uplati propisanih taksi,

 • Polisu AO

 • Saobraćajnu dozvolu koja je dokaz o vlasništvu vozila,

 • Ličnu kartu vlasnika vozila.

Ono što je takođe bitno napomenuti jeste da osoba koja upravlja ovim tipom vozila može biti isključivo osoba koja je starija od 18 godina. Osim toga, bitno je takođe napomenuti da prilikom upravljanja ovim tipom vozila, neophodno je posedovanje zaštitne ATV opreme za vozače.

Tehnički pregled Autoprikolice

Vlasnici auto prikolica koji bi želeli da obave tehnički pregled, trebalo bi da znaju da pre samog pojavljivanja na tehničkom pregledu sa svojom auto prikolicom, trebalo bi proveriti da li auto prikolica uopšte ispunjava uslove za to. To ćete najbolje proveriti ukoliko konkatirate nekog od naših radnika koji će to proveriti umesto Vas.

Ono što je svakako bitno za sve one koji žele da obave tehnički pregled auto prikolice jeste dokumentacija koju je neophodno poneti na sam tehnički pregled. Dakle, ono što je obavezno jesu:

 • Atest (za samogradnju), ili fakturu odnosno račun, ili kupoprodajni ugovor za već kupljenu auto prikolicu,

 • Saobraćajna dozvolu

 • Lična karta vlasnika auto prikolice.

Nakon obavljenog tehničkog pregleda u našem auto servisu, dobićete ispunjen registracioni list. Taj registracioni list zapravo predstavlja potvrdu ispravnosti Vaše auto prikolice .

Registracija pregled Autoprikolice

Kada govorimo o procesu registracije za Vašu autoprikolicu, trebalo bi da znate da i u ovom procesu postoji neophodna dokumentacija koju je potrebno nabaviti, a to su:

 • Ispunjen registracioni list (koji dobijate kod nas nakon obavljenog tehničkog pregleda),

 • Kopija polise

 • Originalni primerci uplatnica za plaćene takse i polisu

 • Lična karta vlasnika

 • Atest ( ukoliko ga posedujete).

Složićemo se da obavljanje tehničkog pregleda kao i proces registracije zahtevaju dosta neophodne dokumentacije kako bi bili uspešno obavljeni. Kako slučajno ne biste ispustili neki od bitnih segmenata, i samim tim usporili ove procese, savetujemo Vas da kontaktirate naše zaposlene kako biste do tančina bili upućeni.

Dakle, ukoliko je potrebno da obavite tehnički pregled i/ili registraciju Vašeg vozila, odnosno kvadova, motora ili auto prikolica, budite slobodni da kontakirate “Inter Lutu”, gde će Vas neko od naših zaposlenih detaljno uputiti u kompletnu proceduru.


Tehnički pregled

SA KOMPLETNOM REGISTRACIJOM na 4 rate bez kamate

“Posle kratke intervencije servisa Inter luta moja auto-prikolica je registrovana u roku od 10 minuta”


“Prosto neverujem koliko je brzo i glatko prosao moj tehnicki pregled i registracija kamiona”


“Nikad brže i lakše nisam završio tehnicki pregled Autobusa. Od sad sve registracije vozila obavljam samo u Inter Luta tehničkom pregledu”


AUTO SERVIS

Brzo, efikasno, povoljno.


TEHNIČKI PREGLED I  REGISTRACIJA

Jedinstveni tehnički pregled za APSOLUTNO sva motorna i priključna vozila, sa najstručnijim radnim kadrom. 

Tehnički pregled sa kompletnom registracijom Vašeg vozila na rate.


POZOVITE NAŠ AUTOCENTAR

060/511-0-511


More to explorer

Tehnički pregled i registracija kamiona i autobusa u Beogradu

Tehnički pregled za kamione na teritoriji grada Beograda postaje prava retkost stupanjem na snagu novog zakona. Mi Vam nudimo uslugu za Vaše kamione i prikolice kako tehničkog pregleda tako i kompletne registracije u najkraćem mogućem roku strogo vodeći računa o novim propisima. Detaljnu kontrolu kamiona vrši kadar sa višegodišnjim iskustvom! Mi imamo rešenje za vaš kamion u svakom trenutku bilo da je u pitanju godišnji ili šestomesečni tehnički pregled

Tehnički pregled i registracija poljoprivrednih i građevinskih mašina u Beogradu

Kako bi uradili tehnički pregled i registrovali Vašu gradjevinsu ili poljoprivrednu mašinu potreban Vam je neko ko ispunjava uslove za gore nevedeno. Naš tehnički pregled je jedan od retkih u Beogradu koji u svom vlasništvu ima poligon na kome obavlja tu uslugu kako za ATV I UTV vozila tako i za sve tipove radnih i gradjevinskih mašina,auto dizalica,traktora i svih ostalih poljoprivrednih mašina koji podležu tehničkom pregledu i registraciji.
Vaše je samo da se pojavite,ostalo je naša briga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *