On Top

Skorašnji članci

Tehnički pregled i registracija kvadova motora i auto prikolica u Beogradu

Obavljamo tehnički pregled i kompletnu registraciju za sve tipove mopeda i motorcikala. Trotočkaši su relativno nova vozila na našem tržištu i naš tehnički pregled je jedan od retkih u Beogradu koji u svom vlasništvu ima poligon na kome tehnicki pregled ovih vozila pa će mo ih za Vas registrovati za samo dvadesetak minuta.

Tehnički pregled i registracija kamiona i autobusa u Beogradu

Tehnički pregled za kamione na teritoriji grada Beograda postaje prava retkost stupanjem na snagu novog zakona. Mi Vam nudimo uslugu za Vaše kamione i prikolice kako tehničkog pregleda tako i kompletne registracije u najkraćem mogućem roku strogo vodeći računa o novim propisima. Detaljnu kontrolu kamiona vrši kadar sa višegodišnjim iskustvom! Mi imamo rešenje za vaš kamion u svakom trenutku bilo da je u pitanju godišnji ili šestomesečni tehnički pregled

Tehnički pregled i registracija poljoprivrednih i građevinskih mašina u Beogradu

Kako bi uradili tehnički pregled i registrovali Vašu gradjevinsu ili poljoprivrednu mašinu potreban Vam je neko ko ispunjava uslove za gore nevedeno. Naš tehnički pregled je jedan od retkih u Beogradu koji u svom vlasništvu ima poligon na kome obavlja tu uslugu kako za ATV I UTV vozila tako i za sve tipove radnih i gradjevinskih mašina,auto dizalica,traktora i svih ostalih poljoprivrednih mašina koji podležu tehničkom pregledu i registraciji.
Vaše je samo da se pojavite,ostalo je naša briga.